Annick Cusseneers

Apotheker Titularis

Lore Van Loy

Apotheker

Ilse Van den Bosch

Apotheek-Assistent

Elien Van Stappen

Apotheker

Apotheek Vloemans, Uw Gezondheidscoach!

Wij zijn een sterk team dat, met onze brede wetenschappelijke achtergrond en kennis van de nieuwste ontwikkelingen, steeds de beste oplossing zal zoeken om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren.

Warmte, vriendschap, een luisterend oor en een nauwe band met de klanten is onze drijfveer. Klanten op een persoonlijke manier helpen en met een lach naar buiten zien gaan, zorgt voor een geslaagde dag. Persoonlijk advies geven is één van onze belangrijkste taken. Gezondheidspartner met een luisterend oor, raadgevingen en uitgebreide informatie. We raadplegen ook de medicatiehistoriek om dubbele medicatie te voorkomen en onverenigbaarheden op te sporen.

Vol enthousiasme willen we huisapotheker zijn met een up-to-date medicatieschema op maat van elke patiënt en begeleiden we u bij de inname van nieuwe medicatie.

Online Apotheek Vloemans

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…